Wij maken meer
van uw bezit

Welkom bij Uw Onderhoudspartner Lenferink. Sinds 1949 uw partner in totaalonderhoud. Met ons multidisciplinaire team verzorgen wij van A tot Z het vastgoedonderhoud van woningbouwcorporaties, zorginstellingen, scholengemeenschappen en overheden. Dit doen wij door het opstellen en uitvoeren van slimme onderhoudsplannen in langjarige samenwerkingen.

Samen maken wij meer van uw bezit.

  • Familiebedrijf

    Familiebedrijf

    Aan de basis van Uw Onderhoudspartner Lenferink staan 3 generaties vakmanschap.

  • Samenwerken

    Samenwerken

    Sinds 1949 hebben wij al menig opdrachtgever geholpen met hun totaalonderhoud. Dat onze aanpak meerwaarde oplevert voor hun vastgoed en de opdrachtgev ...

Kennisblog

Onze missie is duidelijk


Optimaal vastgoedonderhoud door langjarige samenwerking. Samenwerken kan op verschillende manieren (bijvoorbeeld RGS of een partnerovereenkomst). Maar wat ons betreft altijd in gelijkwaardigheid. Door samen te kijken naar uw visie op vastgoed, stellen wij het optimale onderhoudsplan voor uw vastgoed op. Dat onze vakmensen vervolgens tegen zo laag mogelijke onderhoudskosten over de exploitatieperiode voor u uitvoeren!


Lees meer over resultaatgericht samenwerken

Samen jarenlange ervaring

Samen jarenlange ervaring

Uw Onderhoudspartner Lenferink
heeft zo’n 80 medewerkers in dienst. Vaklieden, onderhoudsadviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en kantoorpersoneel … Te veel om allemaal persoonlijk aan u voor te stellen! Weten met wie u (straks) het meest samenwerkt?

0572 - 39 12 46

info@uwonderhoudspartner.nl

Maak kennis met ons team

Heino

0572 39 12 46
info@uwonderhoudspartner.nl

Raalte

0572 35 41 44
info@uwonderhoudspartner.nl

Hattem

038 444 92 70
info@uwonderhoudspartner.nl

Heerde

0578 76 00 66
info@uwonderhoudspartner.nl