fbpx

Bij Uw Onderhoudspartner Lenferink draait alles om meerwaarde. Voor uw vastgoed, dat door het juiste onderhoud waarde behoud (of zelfs in waarde stijgt!). Voor u, omdat wij u de komende jaren al het onderhoud uit handen nemen. En voor ons en onze medewerkers, als uw gelijkwaardige en langjarige onderhoudspartner. Meerwaarde creëer je volgens ons namelijk door samenwerking. En door plezier te hebben in het werken met elkaar.

Lenferink heeft zich altijd al gericht op innovatie en continuïteit. Bij de overname in 2016 hebben Bob en Luc Lenferink goed nagedacht over de toekomst. Een wereld waarin organisaties zoeken naar nieuwe manieren van samenwerken. Waarin autonomie en vertrouwen een belangrijke rol spelen. Waarbij de nadruk ligt op resultaatgericht samenwerken. Dat past bij ons. Want wij voelen ons sterk verantwoordelijk voor het resultaat dat we leveren. En willen onze vergaande vakkennis graag inzetten voor waardebehoud én -vermeerdering van uw vastgoed.

Onze missie is optimaal vastgoedonderhoud door langjarige partnerschappen. Dit doen wij door Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP) op te stellen en uit te voeren voor o.a. woningbouwcorporaties, zorginstellingen, scholengemeenschappen en overheden. Wij adviseren, regisseren en leveren resultaat. Waarbij alle benodigde disciplines en kennis worden toegepast om een goede onderhoudsstaat te garanderen. Aan de basis hiervan staan 3 generaties vakmanschap.

Heino

0572 39 12 46
info@uwonderhoudspartner.nl

Raalte

0572 35 41 44
info@uwonderhoudspartner.nl

Hattem

038 444 92 70
info@uwonderhoudspartner.nl

Heerde

0578 76 00 66
info@uwonderhoudspartner.nl