fbpx

Innovatiehub Salland is een samenwerking tussen vier bouw/technische bedrijven in de regio Salland. Opgericht in september 2019 om jonge talenten te binden, boeien en behouden voor de Sallandse bouwkolom. De vraag naar jong talent en de ambitie om te vernieuwen in de organisaties vormden de belangrijkste drijfveer voor de vier bedrijven om Innovatiehub Salland op te richten.

Voor wie is Innovatiehub Salland?
Innovatiehub Salland biedt stage- en afstudeeropdrachten aan voor hbo- en wo-studenten en traineeships voor afgestudeerde hbo’ers en wo’ers. Ondanks dat de vier bedrijven hoofdzakelijk werkzaam zijn binnen de bouwtechnische sector, zullen niet alle innovatiechallenges gericht zijn op de bouw/technische sector. Innovatiechallenges kunnen ook gaan over bijvoorbeeld hrm, pr, marketing, communicatie en (bedrijfs)economie. Het belangrijkste is dat we kijken wat jouw talent is en hoe wij dat kunnen inzetten voor de hub of één van de bedrijven.

Innovatiechallenges
Een innovatiechallenge (opdracht) kan worden uitgevoerd bij één van de bedrijven, voor de Innovatiehub zelf of bedrijfsoverstijgend. Een bedrijfsoverstijgende innovatiechallenge is een opdracht die wordt uitgevoerd voor meerdere bedrijven.

Binnen Innovatiehub Salland kun je met een innovatiechallenge stage lopen, afstuderen, een project uitvoeren of als je bent afgestudeerd een traineeship lopen.

Meer informatie? Kijk op www.innovatiehubsalland.nl.

Heino

0572 39 12 46
info@uwonderhoudspartner.nl

Raalte

0572 35 41 44
info@uwonderhoudspartner.nl

Hattem

038 444 92 70
info@uwonderhoudspartner.nl

Heerde

0578 76 00 66
info@uwonderhoudspartner.nl