fbpx

Uw onderhoudswerkzaamheden perfect gedekt!

Beste lezer,

Mijn naam is Heino Bouman, sinds 2010 ben ik eigenaar van GlansGarant.

GlansGarant is een uniek meerjarig onderhoudsconcept voor het in top conditie houden van het buitenschilderwerk aan uw woning. GlansGarant kent een groot netwerk van aangesloten schildersbedrijven in Nederland. Stuk voor stuk zijn dit ambachtelijke en gediplomeerde professionals die hun vak goed verstaan. U kent het vast wel, een eigen woning en het algehele onderhoud wat er bij komt kijken.
Het is veelal geen favoriete bezigheid en u stelt het vaak uit of onderneemt pas actie als het eigenlijk al te laat is. Het voordeel van een meerjarig onderhoudsplan is, dat uw schilder elk jaar langskomt om uw bezit te inspecteren en te onderhouden.

Met het meerjarig onderhoudsplan van GlansGarant verzekert u uzelf ervan dat de buitenschil van uw woning over een periode van meerdere jaren in perfecte staat verkeert. Lenferink en GlansGarant zijn al jarenlang partners.
GlansGarant biedt het meerjarig onderhoudsconcept aan en de uitvoerende schilderwerkzaamheden worden gedaan door Lenferink in de regio’s Hattem, Heerde, Heino en Raalte.

Lenferink is een zeer betrouwbare en vakkundige partner en sluit qua missie en visie perfect aan bij het meerjarig onderhoudsconcept. Wij zetten ons samen in voor u, als eigenwoningbezitter en uw waardevolste bezit!

Terug naar overzicht

Een blog van

  • Heino Bouman
    Heino Bouman

Heino

0572 39 12 46
info@uwonderhoudspartner.nl

Raalte

0572 35 41 44
info@uwonderhoudspartner.nl

Hattem

038 444 92 70
info@uwonderhoudspartner.nl

Heerde

0578 76 00 66
info@uwonderhoudspartner.nl