fbpx

Bezit 1Bezit 2

rain in the city PRBBSWYNano-technologie is de techniek die het mogelijk maakt om te werken met zeer kleine deeltjes op het niveau van atomen en moleculen. Hierdoor kunnen de eigenschappen van materialen worden aangepast. Het wordt onder andere toegepast in voedingsmiddelen, chemie en medische techniek. Biocoat gebruikt een nanocoating op silicium basis. Deze coating zorgt ervoor de moleculaire structuur van het oppervlak van een materiaal dusdanig wordt aangepast, dat het materiaal vuil en water afstotend wordt. Het water parelt van het oppervlak af en vuil krijgt minder kans om zich te hechten.

Bionic Techology uit Winschoten heeft de afgelopen jaren een revolutionaire Biocoat op basis van Nano-technologie ontwikkeld. De Biocoat biedt een groot aantal voordelen voor opdrachtgevers in onderhoudsland!

De Biocoat van Bionic Technology is op verschillende oppervlaktes toepasbaar. De overeenkomst tussen deze oppervlaktes is vaak dat ze nu met enige regelmaat gereinigd dienen te worden. Door de Biocoat op het oppervlakte aan te brengen, wordt de toplaag van het materiaal zelf water en vuil afstotend. Hierdoor hoeft materiaal veel minder vaak te worden schoongemaakt en ziet er in de tussenliggende periode beter uit.

Elke ondergrond is in elke praktijksituatie weer verschillend en dit heeft implicaties voor de inzet van de Nano coating en de garanties. Wij vragen u daarom, om ons altijd een advies op maat te laten verzorgen. Wij komen graag op locatie om de situatie te beordelen en eventueel een testvlak te zetten.

Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan www.coatingnano.nl voor meer informatie!

Heino

0572 39 12 46
info@uwonderhoudspartner.nl

Raalte

0572 35 41 44
info@uwonderhoudspartner.nl

Hattem

038 444 92 70
info@uwonderhoudspartner.nl

Heerde

0578 76 00 66
info@uwonderhoudspartner.nl